Maalaustyöt, ilmainen sijaisauto, pelti- ja korikorjaus, vahinkoilmoitukset, hinauspalvelu, Cabas-vahinkotarkastus, kustannusarviot | Järvenpää

Miksi Sinun kannattaa tuoda autosi Automaalaamo T. Kurviselle?

Osaaminen ja laatu Valitsemalla PPG:n takuumaalaamon voit luottaa siihen, että autosi kolarikorjauksesta ja maalauksesta huolehtivat alansa ammattilaiset, ja työssä käytetään vain parhaimpia tuotteita.

Työlle takuu maalaustöille PPG:N 36 kk laatutakuu, normaalin vuoden sijaan.

Nopea toimitusaika Meillä saat autosi nopeasti työn alle ilman, että joudut odottamaan kenties viikkoja oman merkkisi korjaamoon.

Alkuperäiset varaosat Käytämme aina kunkin merkin alkuperäisiä varaosia parhaan laadun takaamiseksi.

Hoidamme Vahinkotarkastuksen Vahinkotarkastus puolestasi vakuutusyhtiön kanssa. Sinun ei tarvitse käydä vakuutusyhtiössäsi!

Sijaisauto Järjestämme vuokra/sijaisauton käyttöösi. Syyttömänä osapuolena sinulla on mahdollisuus saada 94% sijaisautokustannuksista vastapuolen vakuutusyhtiöstä.

Vahingon sattuessa - toimi näin:

 • Sinä päätät, mihin autosi viedään korjattavaksi.
   
 • Soita meille 09 - 283 120 (7.30 - 17.00) ja sovitaan kuinka autosi korjaus hoidetaan.
   
 • Huolehdi siitä, että vahingon aiheuttanut vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen mielummin jo vahinkopaikalla.
   
 • Mikäli kyseessä on oma vahinko, tee vahinkoilmoitus itse. Huomioi, että osa VAKUUTUSYHTIÖISTÄ OTTAA VAHINKOILMOITUKSEN PUHELIMITSE VASTAAN. Opastamme ja autamme toki ilmoituksen tekemisessä.
   
 • Toimitamme myös vahinkoilmoitukset puolestasi vakuutusyhtiöön: 

  Lataa vahinkoilmoitus pdf-tiedostona »
 • Mikäli tarvitset vuokra/sijaisautoa vastapuolen aiheuttamasta vahingosta, ota yhteys vastapuolen vakuutusyhtiöön auton käyttötarveselvityksen tekemiseksi.
 • Vahinkoilmoitukset ja auton käyttötarvelomakkeet löytyvät meiltä täältä toimistolta ja vakuutusyhtiöiden omilta sivuilta löytyvät tulostettavat lomakkeet.

Ahertajankatu 3, 04440 Järvenpää

Puh: (09) 283 120
Fax: (09) 283 091
E-mail: maalaamo@tkurvinen.fi

Siirry täältä vakuutusyhtiösi sivuille:

A-vakuutus axa crawford Fennia Folksam greenval Pohjola Ups Liikennevakuutuskeskus Lähitapiola turva Pohjantähti POP vakuutus valtiokonttori Van Ameyde Alandia vakuutus